• Instalațiile GPL secvențiale fac parte din a doua generație de instalații GPL și au fost concepute pentru conversia la GPL a autoturismelor cu motoare pe benzină alimentate prin injecție multipunct având norma de poluare de la EURO 2 până la EURO 5.
  • Scopul unui sistem de injecție secvențială este de a permite introducerea unei cantităţi precise de gaz în camera de ardere pentru a respecta normele antipoluare şi a răspunde la toate cerinţele şoferului. Aceasta funcționează în concordanță cu sistemul de injecție de benzină de la care împrumută parametrii principali de funcționare (timpi de injecție, turație motor, presiune colector admisie și analiză amestec carburant) realizând dozajul optim pentru o funcționare foarte apropiată de cea pe benzină, cu emisii poluante care se încadrează în normele U.E.
  • Instalațiile GPL cu injecție secvențială de gaz sunt sisteme complexe dim punct de vedere tehnologic, astfel încât pot face față celor mai avansate cerințe tehnice ale oricărui motor, indiferent de puterea și nivelul de poluare al acestuia.
  • Aceste sisteme conțin calculator și injectoare proprii pentru injecția de GPL. Motorul pornește pe benzină și comută pe GPL în mod automat numai atunci când temperatura motorului ajunge la pragul de 40 de grade Celsius.
  • Instalațiile GPL secventiale se configurează în funcție de numărul de cilindri ai motorului și în funcție de puterea acestuia.
  • Se pot configura cu orice tip de rezervor.

LANDI RENZO OMEGAS PLUS:

Landi Renzo Omegas Plus

Omegas Plus este un echipament produs 100% în Italia de către Landi Renzo Spa, unul dintre cei mai vechi şi mai renumiţi producători la nivel mondial. Este comercializată și montată în configuraţia originală a producătorului (reductor, multivalvă, comutator, centrală, electrovalve Landi Renzo), fără a schimba în cadrul acestei configuraţii nici o componentă cu o alta, de altă origine, mai ieftină şi cu performanţe reduse, oferind clienților unul din puţinele produse de pe piaţa romanească cu fiabilitate şi performanţe maxime în exploatare. De altfel, Omegas Plus se prezintă în varianta BLUE – instalațiile GPL montate pe Dacia Logan de fabrică.


LANDI RENZO EVO-ONE:

Landi Renzo Omegas Plus

Cu peste 50 ani în domeniu, liderul mondial al industriei echipamenteleor auto GPL , compania italiana Landi Renzo a lansat un nou echipament gpl auto secvenţial : Landi Renzo Omegas EVO-ONE. Produsul inglobeaza vasta exerienta a companiei italiene in acest domeniu cat si material si tehnologie de ultima generatie, facand din Landi Renzo EVO ONE un echipament de referinta.
Prin LANDI RENZO EVO ONE producătorul pune la dispoziţie un echipament pretabil pentru cele mai noi cerinţe pe piaţă, putând echipa motorizări de 3 sau 4 cilindri.


LANDI RENZO LSI-10:

Landi Renzo Omegas Plus

Instalaţia GPL auto Landi Renzo LSI-10 reprezintă ultima inovaţie în domeniul GPL auto. Datorită configuraţiei şi inovaţiilor în materie de software, reprezintă soluţia optimă din punct de vedere al raportului performaţă / costuri, garantând conversia unui sistem original italian fabricat de cel mai mare producător mondial la un preţ competitiv.


LANDI RENZO LSI PRIME:

Landi Renzo Omegas Plus

Landi Renzo, liderul mondial al industriei instalaţiilor GPL, aduce cu noul său produs LSI Prime o soluţie tehnologică de ultimă generaţie destinată conversiei pe GPL a maşinilor cu cele mai noi sisteme de injecţie de benzină. Instalaţia GPL LSI Prime este alegerea ideală atât pentru maşinile cu 3 sau 4 cilindri, cât şi pentru maşinile cu 5, 6 sau 8 cilindri, răspunzând cu succes chiar și celor mai pretențioase norme de poluare Euro 5 și Euro 6.


©AUTONET SRL | Politica de confindențialitate | Cookies