Componentele instalațiilor GPL Landi Renzo sunt concepute să poată fi cu ușurință montate în compartimentul motor, iar unele dintre ele beneficiază de protecție la praf, temperaturi înalte și umezeală.

Unitatea electronică de control al sistemului de alimentare cu GPL Landi Renzo realizează calculul cantității de carburant GPL necesar pentru injecție, raportat la cantitatea de injecție cu benzină care alimentează fiecare timp de motorizare.

Conform recomandărilor producătorului Landi Renzo, fixarea comutatorului de sistem GPL se poate realiza în zonele cât mai accesibile pentru conducătorul autovehiculului; acesta prezintă informații referitoare la tipul de carburant utilizat, nivelul de carburant GPL din rezervor și permite atenționarea conducătorului de autovehicul la finalizarea carburantului (prin intermediul sistemului acustic) sau la identificarea unei erori de funcționare a sistemului GPL.

Prezența multivalvei pe rezervorul GPL asigură alimentarea în siguranță cu carburant GPL, verificarea nivelului de carburant GPL din rezervor, integritatea la nivelul structurii rezervorului de GPL (prin gestionarea presiunii carburantului) și etanșitatea acestuia în caz de accident.

Pentru varianta de rezervor toroidal (de formă și în locul roții de rezervă) exterior, multivalva este echipată cu o carcasă de protecție. În funcție de tipul caroseriei, producătorul de rezervoare pune la dispoziție mai multe variante constructive conform legislației în vigoare.

Pentru alimentarea cu carburant GPL, producatorul Landi Renzo pune la dispoziție priză de alimentare cu adaptor care se înfiletează doar în momentul alimentării. Priza de alimentare este echipată cu o supapă unisens care permite doar intrarea carburantului GPL în rezervor.

Garanția unui sistem Landi Renzo GPL este de 2 ani (a nu se face confuzie cu durata de valabiliate a rezervorului care este de 10 ani de la data fabricației, după care acesta trebuie înlocuit, potrivit legii).

Nu trebuie uitat că pentru a păstra garanția sistemului GPL trebuiesc făcute reviziile periodice la intervalele stabilite!

©AUTONET SRL | Politica de confindențialitate | Cookies