Autonet SRL se bucură de o experiență de peste 10 ani pe piața românească în ceea ce privește montarea, întreținerea și service-ul instalațiilor auto GPL.

Specialiștii noștri au fost instruiți la unele dintre cele mai renumite firme producătoare de instalații GPL, profesionalismul acestora rezultând și din experiența acumulată, având un activ de peste 2500 de instalații GPL montate.

În funcție de tipul autoturismului dumneavoastră, specialiștii noștri vă oferă consiliere gratuită, chiar și o verificare inițială în vederea depistării și eliminării eventualelor probleme. De aceea, pentru a garanta calitatea, service-ul nostru este dotat cu un analizor de gaz modern, precum și un sistem (computer) pentru diagnosticare și reglarea instalațiilor auto GPL.


Succesul nostru în afaceri ilustrat și poziția dobândită se datorează faptului că am situat în centrul preocupărilor următoarele principii de bază:
– utilizarea unor produse de înaltă calitate ce posedă certificate de omologare RAR
– oferirea de servicii de calitate clienților noștri
– asistență și soluții tehnice.


În prezent deținem Licențe și Certificate de Conformitate pentru montarea sistemelor de alimentare cu GPL a autovehiculelor cu motoare alimentate prin injecție cu sondă lambda EURO2, EURO3, EURO4, EURO5, EURO6 cu putere între 30 KW și 275 KW.

©AUTONET SRL | Politica de confindențialitate | Cookies